keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Kuten aiemmin jo kirjoittelinkin, niin olemme syksystä lähtien suunnitelleet pientä pintaremonttia ja muutenkin uutta tyyliä kotimme sisustuksessa. Maaleja, tapetteja, lattiamateriaaleja, työtasoja ym. on etsitty netistä ja käyty hiplailemassa rautakaupoissa. Uskon, että nyt on suurinpiirtein suunnitelmat kasassa ja pian voi kodin pienet muutostyöt alkaa käynnistymään.
Tarkoituksena on siis muuttaa kotimme yleisilmettä uusimalla pintamateriaaleja, koriste-esineitä ja toivottavasti myös vähän huonekalujakin.

Tällä hetkellä vallitseva väritys on ruskea-valkoinen ja siitä tulisi nyt päästä eroon.

Harmaata, vähän valkoista ja mustaa, jotain graafista... Ja taivaallisia, ihania pieniä yksityiskohtia! Luulen, että avainsanat tulevaan projektiin on siinä.

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja tässä se kuva nyt sitten taitaa olla:)



Kuvassa sävykartat lepäävät Blingon Safari torkkupeitteellä

Nyt kun mieleiset maalisävyt on valittu niin on aika sukeltaa maalien maailmaan. Olen tutustunut ja jopa vähän perehtynytkin kotimaisten maalivalmistajien tuotteisiin ja niiden erilaisiin ominaisuuksin, joiden perusteella oikea maali pitäisi osata valita oikeaan paikkaan. Tässä asiassa kannattaa kyllä kääntyä asiantuntijoiden puoleen jos ajatuksissa on jotain muuta kuin vessan maalaaminen maalarin valkoisella. 
Näin mekin tällä kertaa teimme (vaikka maaleja on kannettu aiempina vuosina kymmeniä litroja tähänkin taloon) ja kysyimme maalivalmistajalta mitä maalia he suosittelevat juuri meidän tarpeisiimme. 
Siitä kerron lisää myöhemmin :)

Tästä se alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti