lauantai 25. lokakuuta 2014

Ihanista ihanin Sophie

Niin niin ihana







Kahden atooppisen ihon omaavan lapsen äitinä on erilaiset purkit ja putelit tulleet tutuiksi vuosien varrella. Nyt kolmannen kohdalla pidetään peukkuja pystyssä, että iho pysyisi mahdollisimman hyvänä ja mahdollisimman pitkään. 
Pieni ekologinen-ihminen sisälläni on alkanut koputtelemaan tietänsä ulos materialismikuoren läpi ja vaatinut tutustumaan itseensä. Eikä ihan huono aloitus yhteistyölle ekologisemman minän kanssa ole perheen pienimmän ihonhoitotutteet. 
Ja nyt ei ole kyseessä ihan mitkä tahansa rasvat!

Meillä käytössä on tuotevalikoimasta kolme tuotetta:


Sophie la Girafe Baby Kasvovoide


Kasvovoide on ylellinen valinta vauvan herkälle iholle. Koostumukseltaan kevyt, mutta ravitseva voide imeytyy nopeasti jättäen ihon tuntumaan kosteutetulta.
 Aprikoosinsiemenöljy ja karitevoi muodostavat iholle suojaavan pinnan, joka ehkäisee kosteuden haihtumista. Antioksidanttinen valkoinen tee suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Jojobaöljy ravitsee ja suojaa ihoa. Ärtynyttäkin ihoa rauhoittaa ja vahvistaa pohjoinen mustikkaöljy.

Sophie la Girafe Baby Suojavoide


Suojavoide on ulkoisilta ärsykkeiltä suojaava täyteläinen voide kasvoille ja koko keholle. Jättää iholle suojaavan kerroksen ja estää kosteuden haihtumisen. Estää ihon ärtymistä vaipan alla. Suojaa ihoa ulkoillessa tuiskulta ja tuulelta. Levitä iholle mieluiten 30 minuuttia ennen ulkoilua. 
Karanja-öljy antaa iholle luontaisen UV-suojan. Karitevoi, kaakaovoi ja macadamiavaha muodostavat suojaavan, mutta hengittävän pinnan iholle. Aloe vera ja laventelivesi rauhoittavat ihoa. Antiseptinen timjamiuute lievittää ja ehkäisee tulehduksia.
Sisältää sinkin sijaan titaanidioksidia, joka on sinkin kaltainen mineraali jolla on suojaavia ja pehmentäviä ominaisuuksia.

Sophie la Girafe Baby Vartalovoide


Vartalovoide on hellävarainen, kosteuttava ja ravitseva vartalovoide vauvalle. Nopeasti imeytyvä koostumus on täyteläinen ja ravitseva. Pehmentää ihoa ja vahvistaa sen omaa luonnollista suojautumiskykyä. Jättää ihon kevyen kosteutetuksi.
Valkoinen tee suojaa ihoa antioksidanttisen vaikutuksensa ansiosta. Jojobaöljy ja karitevoi kosteuttavat ihoa sekä muodostavat iholle kosteutta säilyttävän, ohuen ja hengittävän suojan. Laventelivesi lievittää ja ehkäisee ihoärsytystä. 
Sopii koko perheelle, voidaan käyttää myös raskausaikana.



Kaikkien Sophie la Girafe Baby- tuotteiden ainesosista vähintään 95% on luonnollista alkuperää, ja kaikki ainesosat ovat Ecocert-hyväksyttyjä. 
Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, ja ne sopivat herkkäihoisille vauvoille. Tuotteissa ei käytetä allergeeneja, ei edes tuoksuallergeeneja (linalol, geraniol yms.), jotka ovat suhteellisen yleisiä aineosia niin aikuisten kuin lasten luonnontuotteissakin. 
Sophie la Girafe Baby -tuotteet eivät sisällä geenimanipuloituja ainesosia, nanopartikkeleita, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, ftalaatteja, parabeeneja, klooria, sodium lauryl- tai -laureth sulfaattia (SLS ja SLES), MIT:a (methylisothiazolinone), triklosaania, propyleeniglykolia, benzoaatteja, fenoksietanolia tai petrokemikaaleja.Sarja on 100% vegaani - mitään eläinperäisiä aineosia ei käytetä -ei  edes ns. kivuttomasti tuotettavia,  kuten lanoliini, mehiläisvaha jne.

Myös tuotantoketju ja -materiaalit ovat ekologisia ja eettisiä.
Lisäarvoa tuotteille mielestäni tuo se että, Sophie la Girafe Cosmetics on suomalaisen perheyrityksen maailmanlaajuinen tuotemerkki. 

Kyseessä on siis korkealaatuista luonnon- ja luomukosmetiikkaa. 

( Tuotetiedot: http://www.bigsmallcompany.com/merkit/sophie-the-giraffe-cosmetics/)





2 kommenttia:

  1. Moikkelis Johanna :) Meillä on käytetty pelkkiä luonnonkosmetiikan tuotteita jo yli 3 vuotta, enkä palaa entiseen. Ihan luonnonkin kannalta hyvä, ainakin parempi näin. Ja puhdistustuotteissa myös lähestulkoon kaikki on ekompaa, esim. Method-puhdistusaineet, Ecover tiskiaineet yms. Kaikkea ei vaan myydä edes isoimmissa kaupoissa, pitää melkein netistä tilata kun en Helsingin suunnalla kulje. Se kirjastossakin lainattavissa oleva opus, muistaakseni Kemikaalicocktail, avasi silmät! Kantsii lukea. En ole löytänyt kirjakaupoista, painos loppuunmyyty... t. Taina V :)

    VastaaPoista
  2. Heips Paronitar :D Täytyypä tutustua vinkkeihisi, kiitos siis niistä!

    VastaaPoista