keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Sisustuskuumetta Villa Koskelassa


Tiedättehän sen tunteen kun ilmat ulkona viilenevät ja vettä ripsoo ja ihmisen mieli halajaa takkaan tulta ja villasukkia jalkaan. Ehkä lämpimän juoman kuppiin ja hyvän kirjan kanssa kääriytymisen viltin alle?
Ehkä , mutta meidän talossa tähän listaan lisätään joka syksy aavistus innostusta kodin pieniin muutostöihin. Tänä vuonna aavistus ei enää riitäkään vaan tarkoitus on uudistaa kaikki seinäpinnat, maalit, tapetit, tekstiilit ja vähän jotain kivaa uutta sisustustuotteidenkin saralla.
Meidän kodissamme huonekalut ja koriste-esineet vaihtavat välillä paikkaa vinhaakin vauhtia viikkosiivouksen yhteydessä. Välillä osa pakataan laatikkoon ja viedään varastoon, mutta Hupsis!, sieltä saattaa tulla takaisin päin jotain ihanuuksia, jotka sinne on joskus aiemmin viety.
Tällä hetkellä esillä olevien koriste-esineiden määrä on minimissään ja siitä kiittäminen käy 10 kuukauden ikäistä Jaroa :) 
Kodissamme on viime vuosina sisustuksessa vallinnut väreissä valkoinen, vanilja ja ruskean eri sävyt. Ripaus uutta ja vanhaa, sekä vähän romantiikkaa. Nyt tähän on tosiaan tarkoitus tulla muutos ja ruskea saa väistyä harmaan tieltä.
Tästä tulette varmasti kuulemaan lisää.
Tässä muutama kuvakodistamme, sekä tämän hetkisestä värimaailmasta.





Ja vielä pari kuvaa, jotka auttavat jaksamaan viimaisen syksyn ja talven yli :)

 

2 kommenttia: