tiistai 27. tammikuuta 2015

Crocs-fanit testaa

Perheesämme asustaa 6-vuotias Crocs-fani. Tämän pienen pojan mielestä maailma muuttui hetkessä paremmaksi paikaksi elää, kun posti kuljetti paketin, jonka sisältä löytyi uudet Crocsit! 
Ensimmäinen ilta niillä käveltiin sisällä! Kengät jalassa istuttiin sohvalla ja iltapalallakin kengät vilkkuivat pöydän alta. Onneksi sänkyyn asti ne eivät päässeet tai no, miksipä ei :)
























Jikolla on testattavana Kids' Crocs ColorLite Boot (children's)- kengät. Ne ovat Crocsin tuttuun tyyliin ihanan kevyet ja erityisen helpot vetää ihan itse jalkaan. Ulkoreunoilla olevat tarrat helpottavat pukemista entuudestaan, mutta meillä ainakin jalka sujahtaa kenkään ja pois helposti ilman tarraakin. Sisäpuolelta löytyy ohut ja pehmeä karvapinta. Kengissä on myös paksut pohjalliset, jotka varmasti tekevät kengistä miellyttävät jalassa ja suojaavat jonkin verran kylmältä.


Kengät ovat pitäneet jalat lämpiminä etelä-Suomen lämpötiloissa jo nyt, vaikka ovatkin varsinaisesti enemmän välikauteen tarkoitetut. 



Toisella perheemme Crocsaajalla, 14-vuotiaalla Saralla on testissä samasta kengästä junior's malli. Ulkoinen olemus on hyvin identtinen children's-mallin kanssa. Kengän sisällä oleva karvapinta on käännetty varteen karvareunukseksi ja tarrakiinnityksen tilalla on ulkosauma, joka tuo mukavan yksityiskohdan kenkien ulkoiseen olemukseen. Junior's mallia saa kokoon 38/39 asti, joka oli meidän teinille juuri sopiva. Sen verran mukavat ja teiniä miellyttävät kengät ovat, että on heidät jo viety kiertelemään yläkoulun käytäville, sekä iltamenoille kavereiden kanssa. 
Ja myönnettäköön, että kun kengät mahtuivat myös äidin jalkaan niin ne pääsivät eilen mukaan perhekerholle ja ruokakauppaankin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti