keskiviikko 26. marraskuuta 2014

K niin kuin KAHVI

Kun on jouduttu tilanteeseen, jossa perheen pienin on pystynyt onnistuneesti valvottamaan vanhempiaan useita viikkoja peräkkäin ilman mitään perusteltua, saati hyväksyttyä syytä, on vanhemmilla hoitosopimukseen kirjoittamaton oikeus ottaa ohjat omiin käsiin. Piste.

Kun univelan määrää voi kuvata jo kolmen numeron sarjalla ei kannata edes aloittaa keskustelua "pikkupäikkäreistä" tai "nukut päivällä kun lapsikin nukkuu". Silloin kun SE lapsi nukkuu on tehtävä kotitöitä tai vietettävä aikaa sen lapsen kanssa joka ei nuku. Näin se vaan menee, halusit tai et.

Unettomuuden aiheuttamaan ketutukseen kun joku uhkarohkea uskaltaa vielä mainita kotimaamme päällä leijuvan kylmä-räntä-tuuli-jää-mitätahansavoisataataivaalta-ilmaston niin pakettihan onkin jo rusettia vaille valmis.

Väsyneen äiti-ihmisen kanssa asioidessa kannattaa aina palauttaa mieleen, että saatat olla tekemisissä Suomen mantereen vaarallisimman, petoeläimeksikin luokiteltavan eläinkunnan jäsenen kanssa. 

Toisaalta väsyneen äiti-ihmisen kesyttäminen on helppoa, nopeaa, halpaa ja ennen kaikkea kannattavaa. Kokemus kertoo, että kesytys onnistuu pannullisella KAHVIA. Pannullinen aamulla ja toinen mokoma iltapäivän puolella. Sivuoireina olen huomannut iltapäivän puolella kevyttä sirinää korvien välissä, mutta sama sirinä saattaisi olla havaittavissa ilman kahviakin. Mene ja tiedä.

Nyt kun aamupäivän annos alkaa olla kokonaisuudessaan nautittu niin huomaan, että enää ei kiristä yhtään niin paljon kuin aamuyöllä :)




Pari näitä.


Ja sitten ihan vaan muistutukseksi, että... kesä!

2 kommenttia: