tiistai 2. kesäkuuta 2015

Olaf SoftPal- valokaveri

Meidän taloon astui tänään uusi kaveri nimeltä Olaf. Olaf on tuttu Disneyn Frozen- elokuvasta ja hänen tehtävänään on auttaa meidän 6-vuotiasta nukahtamaan omaan sänkyyn iltasadun jälkeen.

Oma sänky omassa huoneessa on ollut tuttu juttu jo muutaman vuoden, mutta yksin jääminen huoneeseen iltasadun jälkeen tuottaa nyt pahaa mieltä. 
Tähän asti olemme sinnikkäästi olleet vuorotellen istumassa tai pötköttelemässä lapsen vieressä ja odoteltu unta yhdessä. Tilannehan ei ole mikään suuri ongelma, vaan ennemminkin itsekäs toive omasta ajasta, jolloin kaikki kolme lasta olisivat samaan aikaan untenmailla.

Kun kuulin Philipsin SoftPaleista ajattelin, että voisimme kokeilla jos Olaf toimisi meillä nukutusapulaisena. 

Ja toimi! Ensin luettiin iltasatu, sitten paijaukset ja halit. Tähän väliin vähän pahaa mieltä. Seuraavaksi käyttöön Olaf! Kallistamalla hahmoon syttyy valo, joka palaa viisi minuuttia, jonka jälkeen sammuu itsestään. 
Ensimmäisen viisiminuuttisen istuin yläkerran sohvalla. Seuraavalla viisiminuuttisella tehtiin sopimus, jolla sain siirtyä alakertaan. Välissä yksi kipaisu yläkertaan ja kolmas viisiminuuttinen käyntiin. Se oli myös viimeinen. Huomenna kokeillaan uudestaan!




SoftPal on pehmeä kaveri, joka kulkee helposti mukana leikistä toiseen ja päivän päätteeksi se sujahtaa unikaveriksi peiton alle. 
SoftPal-hahmoja on seitsemän ja koot vaihtelevat 12-16 cm:n välillä.



SoftPal toimii myös taskulamppuna kun lapsi yöllä suunnistaa vessaan tai vanhempien sänkyyn jatkamaan unia.


SoftPal-valokaverin valonlähde on LED-valo, joka syttyy ja sammuu kun hahmoa kallistaa. Toimiakseen valokaveri tarvitsee 2 x AAA-pariston.


Olaf ja muut SoftPal-kaverit löytyy täältä.



Varsin sympaattinen valokaveri!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti