maanantai 27. huhtikuuta 2015

Uusi paras ystäväni Kärcher WV 5 Plus

On ihanaa kun kevät tulee sulattamaan lumet, lämmittämään päiviämme ja herättämään luonnon talvihorroksesta, mutta... Nuo pirulliset, keväiset auringon säteet paljastamassa likaiset ikkunat ovatkin sitten jo aivan toinen juttu!

Päätin jo viime keväänä kun ikkunan pesu oli aiheellinen, että tarvitsen ehdottomasti ikkunapesurin. Jostain syystä pesuri jäi aina ostamatta ja pesin ikkunoita pienissä erissä pitkin kevättä. Ja taisipa muutama ikkuna jäädä pesemättäkin :)

Tänä keväänä pesen kaikki ikkunat. Ehkä kahdesti. 


Ikkunapesureita löytyy markkinoilta nykypäivänä useita merkkejä eri valmistajilta ja hintaluokista. Paria merkkiä pääset vertailemaan esimerkiksi täältä. Oma valintani oli kuitenkin tuttu ja turvallinen Kärcher



Pesurin mukana tuli suihkupullosetti, jossa on 2 mikrokuitupyyhintä sekä pesuainepullo. Tilasin itse vielä toisen mikrokuitupyyhin-paketin lisäksi, että saan vaihdella pyyhkimiä tarvittaessa useamminkin. Luulen, että niitä menee kun pääsen ikkunoita tosissani pesemään.


Meillä on nyt kokoperhe saanut testata tätä uutta ja ihmeellistä laitetta, joka lupaa puhdasta jälkeä sileille pinnoille ilman raitoja ja viiruja. Testikohteita meillä on ollut ikkunoiden sisäpinnat, peilit, lasikaiteet, saunan ovi, lasinen ruokapöytä ja jopa suihkuhuoneen kaakelit. 

Ja näin se toimii! Ensin sumutellaan pesuainetta sumutinpullosta pestävälle pinnalle, seuraavaksi pestään pinta mikrokuitupyyhkimellä ja sitten onkin itse sankarin vuoro tehdä työnsä. Napsautetaan virta päälle, liu'utetaan suulaketta hitaasti kuivattavaa pintaa pitkin ja TSÄDÄM!, puhdasta tulee. 6-vuotias Jiko pesee peilejä ja ikkunoita ilman ainuttakaan raitaa. Suosittelen siis :)


Siellä hän nyt on. Uusi paras ystäväni Kärcher WV 5 Plus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti